TOBB Logo ISO 9001 LOGO ISO 10002 LOGO
Online İşlemler
USD 32,5084
EUR 34,8852
İMKB 9.716,77
ALTIN 2.439,1210
Antalya 23⁰C
X

Fire ve Zaiyat Oranları

Antalya Ticaret Borsası Kotasyonuna tabi maddelerin fire ve zaiyat oranlarına ilişkin teamül kararları

SıraCinsKarar
1Adaçayı%50 fire verir.
2Armut%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
3Arpa%3 fire verir.
4Ayva%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
5B. Karkas%3 fire verir.
6Bakla Bamya%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'tür.
7Balkabağı%10 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
8Bamya%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'dür.
9Bezelye%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'dür.
10Biberiye%20 fire verir.
11Börülce%2 fire verir.
12Buğday Unu%3 fire verir.
13Buğday(Sert)%2 fire verir.
14Buğday(Yumuşak)%3 fire verir.
15Bulgur%2 fire verir.
16Burçak%1 fire verir.
17Canlı Büyükbaş%8 fire verir.
18Canlı Küçükbaş%5 fire verir.
19Çağla%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'tür.
20Çarliston Biber%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %8'dİr.
21Çavdar%1 fire verir.
22Çilek%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
23Darı(Ak)%3 fire verir.
24Defne%15 fire verir.
25Dere Otu%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
26Dolbiber%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %8'dİr.
27Domates%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
28Elma%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
29Enginar%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
30Erik%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
31Fide%20 fire verir.
32Greyfurt%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
33Havuç%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
34Ispanak%25 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'dür.
35İncir%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
36Kabak%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her gecen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'dür.
37Karkas Kemik%25 fire verir.
38Karnabahar%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
39Karpuz%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi İse %2'dİr.
40Kaşar Peyniri%5 fire verir.
41Kavun%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2"dİr.
42Kayısı%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
43Keçi Boynuzu%3 fire verir.
44Kekik%50 fire verir.
45Kereviz%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
46Kesme Çiçek%20 fire verir.
47Kestane%5 fire verir.
48Kiraz%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
49Kivi%5 fire zaiyat, ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
50Kuru Fasulye%3 fire verir.
51Kuru Sarımsak%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
52Kuru Soğan%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
53Lahana%25 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'dür.
54Limon%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
55Mandarin%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
56Marul%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
57Maydanoz%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
58Mercimek%2 fire verir.
59Mısır%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
60Mısır%3 fire verir.
61Muşmula%35 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
62Muz%5 fire zaiyat, ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dİr.
63Nar%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
64Nohut%2 fire verir.
65P.Çek.Küspesi%4 fire verir.
66Pamuk Çekirdeği%4 fire verir.
67Patates%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
68Patlıcan%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'dür..
69Pırasa%25 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'dür.
70Pirinç%3 fire verir.
71Portakal%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
72Preseli Pamuk%2-3 fire verir.
73Salatalık%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'dür.
74Sivribiber%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %8'dİr.
75Susam%1.5 fire verir.
76Şeftali%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
77Taze Mantar%12 fire verir.
78Taze Sarımsak%2 fire zaiyat, ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
79Taze Soğan%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
80Tereyağı%2 fire verir.
81Turp%15 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %2'dir.
32Üzüm%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
83Vişne%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %3'tür.
84Yağ Biberi%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %8'dİr.
85Yapağı%3 fire verir.
86Yaprak Fasulye%20 fire zaiyat. ürünün hasattan sonra her geçen zaman sürecinde oluşan nem kaybı doğal firesi ise %4'tür.
87Yulaf%2 5-3 fire verir.
88Yün%2 fire verir.
89Zeytin%1-7 fire verir.

 

 

 

 

Daha iyi bir deneyim için çerezleri kullanıyoruz; Sitemizin işlemesini sağlamak için teknik çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için Antalya Ticaret Borsası İnternet Sitesi Çerez Politikaları Metnini incelemenizi rica ederiz.
Çerez Politikalarımız Reddet Kabul Et
X